logo
  Почетна|Инфо за компанијата
  тел.
моб.

е-маил:
046 25 25 99
075 44 76 70

info@akumatrejd.com.mk

 
2

3

Автомобилски програм

 • Автомобили,
 • Комбиња,
 • Автобуси
4 5

6

Акумулатори за:

 • Глисери,
 • Јахти,
 • Мотоцикли,
 • Скутери,
 • Солар,
 • Инвалидска kоличка,
 • Машини за чистење
7 8

9

Товарен и Индустриски програм

 • Камиони,
 • Булдожери,
 • Вилушкари,
 • Трактори,
 • Индустриски машини
  10

11

Батерии за Електрични вилушкари од програмата на TAB

12